Sa ne prezentam...

Biroul de Avocatura Ricman a luat fiinta in anul 2004. Avand in vedere strategia caracterizata prin urmatorul motto: "servicii de calitate si onorarii corecte" biroul s-a dezvoltat, largindu-si portofoliul de clienti dar si serviciile prestate. Inca de la inceputul activitatii, datorita experientei Domnului Avocat Theodor Ricman, in raporturile cu investitori si institutii din spatiul germanofon, portofoliul de client ai biroului de avocatura Ricman, a fost si este compus in proportie majoritara din clienti austrieci si germani, mai ales companii multinationale.

In ultimii ani, ca indicator al stabilitatii pe piata serviciilor de profil a Biroului de Avocat Ricman, suntem mandri sa mentionam existenta in portofoliul nostru de client si companii multinationale cunoscute pe plan mondial din Italia, Irlanda, SUA si Cipru.

Biroul de Avocatura Ricman are doua sedii, unul in Bucuresti si unul in Constanta si birouri parteneriale in Braila si Cluj.

La ora actuala ne putem lauda ca putem oferi clientilor nostri o gama complexa de servicii, conceptul de "one stop shop" devenind politica definitorie a activitatii noastre. Astfel, pe langa serviciile de natura juridica din domeniile dreptului comercial, societar, fiscal, al muncii, al proprietatii intelectuale si al contenciosului administrativ, oferim la inalte standarde de calitate atat profesionala, cat si umana, si servicii de consultanta in domeniul imobiliar si servicii de traducere/translatie, prin compania noastra "sora" S.C. Legistech S.R.L. si servicii de contabilitate si consultanta fiscala prin companiile noastre partenere Taxberater S.R.L. si Interevenue Services S.R.L..

Ne onoreaza calda recomandare, care ne-a fost transmisa de Legatia Comerciala de pe langa Ambasada a Republicii Austria ca urmare a excelentei colaborari din perioada 2009-2016.

In aceeasi masura, suntem incantati de prezenta noastra pe lista avocatilor recomandati de Ambasada Republicii Federale Germania.

In cadrul Biroului de Avocatura Ricman si in parteneriat cu acesta, activeaza la ora actuala 8 avocati definitivi - membri ai Baroului Bucuresti, un traducator autorizat, si doua persoane pentru servicii auxiliare, care va stau cu placere la dispozitie. Suntem o echipa sudata, lucram impreuna si oferim solutii interdisciplinare a caror eficienta a fost verificata pe piata.